dilluns, 28 de juny del 2021

El bou en el carrer San Pasqual

DADES DE LA FOTOGRAFIA DE MONCOFA I ELS MONCOFINS
LEMA    : El bou en el carrer San Pasqual   
LLOC     :  Moncofa
ANY        :  196_?     
ORIGEN :  Carmen Ferri

PERSONA/PERSONES:

COL·LABORACIONS:

 

COMENTARIS:
 Pels tipus de roba que portes les persones de la imatge, podriem dir que serien els bous de Sant Antoni, i la fotografia esta feta cara al carrer Major i l'encreuaament en el carrer de la Trinitat.
A la dreta per anar a la plaça de la Bàscula podem vore la barrer que ficaven en aquest lloc feta de carros i de travessers que lligaven a tres altures de les rodes.
També podem vore en el canto a on està el bou a on estava la capelleta de Sant Pasqual. que uns anys després ho varen tirar i varen ficar una creu, i quant va obrar per ficar el nou forn ja a desaparegut.
Els bous en el poble de Moncofa sempre han tingut gran importància, i podem vore com en els balcos i finistres hi ha gran cantitat de gen mirant-ho.

  
ENTRADES RELACIONADES:


NOTA: 

  • Si saps alguna coseta d'aquesta fotografia ho pots ficar en comentaris
  • Si vols compartir les teus fotografies velles amb tots nosaltres, posa't en contacte per e-mail, moncofa@gmail.com
  • Com sempre, si saps qui són les persones d'aqueta foto, fica el numeret i el seu nom i cognoms, també seria convenient saber de quin any pot ser i si sapieres alguna anècdota d'ella o de aquell temps ho pots ficar també.
  • Si entres en Facebook o en el bloc, no dubtes en en ficar un "Me Gusta", i de compartir-la, si no saps qui són pots preguntar-ho a persones més grans.
PD: Si vols ficar un comentari en aquesta entrada, tens que tindre el teu compte de gmail obert, i així te deixarà anotar el que siga.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada