dimecres, 17 de febrer del 2021

Dels primers televisors a Moncofa en la casa Xiquitin

 
DADES DE LA FOTOGRAFIA DE MONCOFA I ELS MONCOFINS:
LEMA    :  Dels primers televisión a Moncofa en casa Xiquitin
LLOC     :   Moncofa (En casa Ricardo en el carrer Virgen de Pilar) 
ANY        :  1970
ORIGEN :  FotoMoncofa

PERSONA O PERSONES:
01Sentat - Ricardo Arnau
02 De peu - Ricardo Arnau

COMENTARIS:
Segons comenta Maribel Arnau, l'home que ix en la foto es el seu para Ricardo, i va ser un muntatge que va fer un fotògraf francés que venia a estiuejar a Moncofa i tenien molta amistat

També hem pogut saber que les primeres televisions del poble les varen tindre un senyor que vivia enal costat del mercat actual i Vte Bercasi al carrer Sant Pasqual, i era objecte d'anar el veinat a vore-la.
Jo recorde anàvem a veure-la en la meua infància a casa la tia Carmen de Geroni que vivia davant de l'a meua àvia, i algunes vegades anva en el meu pare a casa Paco l'estanquer que tenia una televisió molt gran a veure el fútbol
Un altra observació bastant important es la construcció de la vivenda, en friso en la part de baix i d'alt paper.
Aquestes decoracions de les cases es feien per evitar vore l'humitat de les parets en les parts baixes de les cases, degut a que el nivell freàtic en el nostre poble està prou alt i passa als habitatges


Bon dia , no sé si estaré equivoca , pot ser Carrer el Pilar , casa els sogres del tió Ricardo Xiquitin . I els de la foto crec que és el tió Ricardo.
En el meu carrer, Cervantes, els veïs venien en les cadiretes, con si fora el cine. Que records mes bonicos
La primera tele que va haber en el poble la va tindre la bercasia al carer San Pascual
La primera tele la tenía el mostré siñor que vivía al costat del sine verano
 
El de la foto és mon pare. És un muntatge que va Fer un amic francés que venia a estiuejar al camping i era fotograf . La foto és dels anys 70. Els dos són la mateixa persona. Ricardo Xiquitin.
Al Carrer del Pilar, on vivíem.
Claudia: ja que vore la foto en el friso per la part de baix i així no vore la humíllate i per la part de dalt ficaven paree
 
   
ENTRADES RELACIONADES:


NOTA:
  • Si saps alguna coseta d'aquesta fotografia ho pots ficar en comentaris
  • Si vols compartir les teus fotografies velles amb tots nosaltres, posa't en contacte per e-mail, moncofa@gmail.com
  • Com sempre, si saps qui són les persones d'aqueta foto, fica el numeret i el seu nom i cognoms, també seria convenient saber de quin any pot ser i si sapieres alguna anècdota d'ella o de aquell temps ho pots ficar també.
  • Si entres en Facebook o en el bloc, no dubtes en en ficar un Me Gusta, i de compartir-la, si no saps qui són pots preguntar-ho a persones més grans.
PD: Si vols ficar un comentari en aquesta entrada, tens que tindre el teu compte de gmail obert, i així te deixarà anotar el que siga.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada