dilluns, 7 de desembre del 2020

Logotip del Museu d'Història i Etnologia de Moncofa

 

DADES DE LA FOTOGRAFIA DE MONCOFA I ELS MONCOFINS:
LEMA    :  Logotip del Museu d'Història i Etnologia de Moncofa 
LLOC     :  Moncofa
ANY        :  07.12.2020    
ORIGEN :  Ajuntament Moncofa

COMENTARIS:
 

𝗦𝗲𝗹𝗲𝗰𝗰𝗶𝗼𝗻𝗮𝘁 𝗲𝗹 𝗹𝗼𝗴𝗼𝘁𝗶𝗽 𝗱𝗲𝗹 𝗠𝘂𝘀𝗲𝘂 𝗱'𝗛𝗶𝘀𝘁𝗼̀𝗿𝗶𝗮 𝗶 𝗘𝘁𝗻𝗼𝗹𝗼𝗴𝗶𝗮 𝗱𝗲 𝗠𝗼𝗻𝗰𝗼𝗳𝗮

🏛 El futur Museu d'Història i Etnologia de Moncofa ja té imatge pròpia, després que la ciutadania l'haja triat a través d'un procés de selecció a les xarxes socials.

Ⓜ️ Després de diversos dies de votacions, on s'hi havia de triar la millor d'entre tres propostes, ja es coneix aquella que ha rebut més suport popular. En colors verds i negres, en esta tipografia adquireix protagonisme la lletra M, en referència a la inicial tant del Museu com del nom de Moncofa.

🗳 El consistori agraeix a la ciutadania la seua important participació a l'hora de triar esta imatge que conformarà la identitat visual del museu. El futur Museu d'Història i Etnologia de Moncofa permetrà conéixer a propis i visitants la història, els orígens i les tradicions de la localitat, i es convertirà en un nou recurs cultural i turístic.

ENTRADES RELACIONADES:

NOTA: 

  • Si saps alguna coseta d'aquesta fotografia ho pots ficar en comentaris
  • Si vols compartir les teus fotografies velles amb tots nosaltres, posa't en contacte per e-mail, moncofa@gmail.com
  • Com sempre, si saps qui són les persones d'aqueta foto, fica el numeret i el seu nom i cognoms, també seria convenient saber de quin any pot ser i si sapieres alguna anècdota d'ella o de aquell temps ho pots ficar també.
  • Si entres en Facebook o en el bloc, no dubtes en en ficar un Me Gusta, i de compartir-la, si no saps qui són pots preguntar-ho a persones més grans.
PD: Si vols ficar un comentari en aquesta entrada, tens que tindre el teu compte de gmail obert, i així te deixarà anotar el que siga.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada