dilluns, 30 de març del 2020

La publicació de fotografies antigues de Moncofa

Un bon amic fa poc ha publicar el següent comentari en el seu Facebook:
MoncofaPedia per Miguel Ángel Sanz
"GENT DEL FÚTBOL. Si l'ajuntament no dona el pas d'obrir un museu de la memòria i de documentació local que es dedique a les coses del poble i fica nom i cognoms, el coneiximent d'un temps nostre es pedrà.
FACEFÚTBOL. FOTOS ANTIGUES DE MONCOFA. Fotos compartides per amics de MoncofaPedia. Convida als teus amics en Facebook de Moncofa per a que li donen al Me gusta i puguen vore totes les fotos antigues del poble. Un bon entreteniment sobretot per als més majors"

Por supost des de aquest portal de "ELS MONCOFINS, FOTOS ANTIGUES DE MONCOFA", estic totalment d'acord amb ells, i sempre ha sigut el meu propòsit tindre aquest portal el més actiu que puc, encara que porta molt de treball.
A voltes hi ha fotografies que tenen gran repercussió en els amics i participen, altres no se perquè, no hi ha tanta col·laboració i passen desapercebudes.
Sols ens agradaria que la gent participara i ficara en elles els noms de les persones i així les recordaríem i si també saberen alguna anècdota de la foto que la ficaren i així ens en requerim tots.
Tota aquesta faena està a la disposició de l'ajuntament per complimentar l'arxiu que deu tindre quan es va fer FOTOMONCOFA.
A veure si el museu és prompte una realitat i que fora una part d'ell.

https://elsmoncofins.blogspot.com/search/label/FUTBOL

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada