dimecres, 29 de novembre del 2017

El bou en el carrer Sant Antoni anys 60

DADES DE LA FOTOGRAFIA DE MONCOFA I ELS MONCOFINS:
LEMA     : El bou en el carrer Sant Antoni
LLOC      :  
ANY        :  1960
ORIGEN  : Elia Flich
PERSONA O PERSONES: 
No puc identificar si era Sta. M. Magdalena o S. Antoni.

COMENTARIS: 

Realitzats en el Facebook de Elia
Elia Flich 
Endevineu d'on pot estar presa la foto. La foto posiblement la va fer el meu sogre

Juan Antonio Aguilar Ortiz Tienes razon Manuel, al fondo se ve el edificio del Ayuntamiento viejo, lo conozco bien pues vivi en el unos cuantos años. En el edificio contiguo por abajo efectivamente habia un bar que le llamaban "el polvorin".
7 de febrero de 2013

Elia Flich Que bonic era el dia del bou per als xiquets del poble,Un troç de coca malfeta i una barreta de xocolate lingotin. Jo sempre anava a casa la tia "Guantera" dalt del nou moncofa. Si veia al bou un parell de vegades ja estava contenta. Quines partides de pilota jugaven els xicots en el carrer...mira si passava poquetes vegades el bou.Però era festa.
7 de febrero de 2013
Vicenta Marti Sales Te rao Manolo si q es el carrer sant Antoni. Ademes el teu sogre vivia alli al canto on viu Rosita la de Amadeo.
7 de febrero de 2013 a las 15:30 

Miguel Ángel Sanz Julià Eixa canya eixint d'una finestra amb un troç de drap per fer embestir el bou, eixes aceres amb les peces de pedres de rodeno roig, i l'ajuntament vell. Un bon bou, tot hi ha que dir-ho, una bona estampa dels anys 60. Un bon regal mos ha fet Elia.
12 de febrero de 2013 a las 9:17


Pepe Franch Encara dic alguna coseta més, exàctament a on està el llom del bou baix de l'Ajuntament vell, hi havia un porta que era la pressó, i al seu costat al carrer San Rmón estava el kiosket de Caro, a on anavem a comprar les xuxeries de l'epoca, com regalí de bastó i pipes al detall (granel).
16 de febrero de 2013 a las 20:18

Ferran Esteve Elia sens dubte el carrer de Sant Antoni, presa, dues cases abans de la verduleria,
22 de septiembre de 2013 a las 22:10


NOTA: 
Si saps alguna coseta d'aquesta fotografia ho pots ficar en comentaris.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada