divendres, 12 d’agost del 2011

COLLES D'AMICS A LA MAR. ANYS 60


DADES DE LA FOTOGRAFIA DE MONCOFA I ELS MONCOFINS:
LEMA    :  Colles d'amics a la mar   
LLOC     :  Moncofa  
ANY        :  196_?   
ORIGEN : Elia Flich


PERSONA O PERSONES:
01 Ramón Chicharro
02 Rumbo
03 Eugenio
04 Armando
05 Guitarra
06 Jorge
07
08
09 Pepe Tomaco
10 Paco el Negre
11 Toni Berbiu
12 Antonio "Picholí"
13 Ma​nolo "el roig"(pareix),
14 Ramon el Barber
15 Batiste Xixarro
16 Gori, el major.

COL·LABORACIONS:

COMENTARIS:
 
  
ENTRADES RELACIONADES:


NOTA:
  • Si saps alguna coseta d'aquesta fotografia ho pots ficar en comentaris
  • Si vols compartir les teus fotografies velles amb tots nosaltres, posa't en contacte per e-mail, moncofa@gmail.com
  • Com sempre, si saps qui són les persones d'aqueta foto, fica el numeret i el seu nom i cognoms, també seria convenient saber de quin any pot ser i si sapieres alguna anècdota d'ella o de aquell temps ho pots ficar també.
  • Si entres en Facebook o en el bloc, no dubtes en en ficar un Me Gusta, i de compartir-la, si no saps qui són pots preguntar-ho a persones més grans.
PD: Si vols ficar un comentari en aquesta entrada, tens que tindre el teu compte de gmail obert, i així te deixarà anotar el que siga.

7 comentaris:

  1. Miguel Ángel Sanz Juliá Veig a "Chicharro", el malnom de Chicharro ve del seu avi, el qual va estar als enfrontaments a les eleccions on es disputaen un esco a les corts espanoles JAIME CHICHARRO DE BURRIANA i FAUSTINO VALENTIN DE NULES, recoltzant al primer. ANYS 20, avans de la dictadura de Primo.

    ResponElimina
  2. Elia Flich Veig que no oblides allò dels malnoms.A mon pare li deien Batiste " la Ines", per que a la meua besàvia li deien Ines, es va quedar viuda molt prompte amb un fum de fills que va haver de dur endavan ella sola.Tots ells duen com a malnom INESOS.

    ResponElimina
  3. Paco Canós Arnau de una tiota alta pesa per a dona, es gernana de lama de la casa del locutori de amet (antes el chapiste) calle Vicente Ramon Alós

    ResponElimina
  4. Paco Canós Arnau jorge,fill de una titota que viu en valencia .tambe te un germa abogat que viu o vivia en la platja

    ResponElimina
  5. Juan Antonio Aguilar Ortiz, ‎01 - Ramon Chicharro - 02 Rumbo - 05 Guitarra - 06 Jorge - 09 Pepe Tomaco - 10 Paco el Negre - 11 Toni Berbiu - 14 Ramon el Barber - 15 Hermano de Ramon Chicharro - 16 Gori - El 13 se quien es pero no me acuerdo del nombre ni del apodo. A los niños mas pequeños no los identifico.

    ResponElimina
  6. Elia Flich ‎3-Eugenio,4-Armando,13-Ma​nolo "el roig"(pareix),12-Antonio" picholí",15-Batiste chicharro.

    ResponElimina
  7. Miguel Ángel Sanz Juliá, Jorge Micó Alós és el de les ulleres germà de Paco Micó, advocat que era molt amic de Pepe "El toro". Elia, tu ves recopilant, si tots anem ficant, en tindràs en breu un fum. El capitol de malnoms referits a una dona important, com és el cas teu n'hi han molts, pensa i voràs.
    El Martes a las 9:24 · Me gustaYa no me gusta

    ResponElimina